Mercedes-Benz

Vraćamo se na ceste.

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za sezonsku provjeru Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.
Vraćamo se na ceste

Napokon: Smijemo van i ceste nas zovu. A i naše limene ljubimce. Zima je prošla, ograničenja više nema i prve tople sunčeve zrake ponovno pozivaju na izlet u prirodu – naravno, u Vašem Mercedes-Benzu. Sezonskom provjerom vozila svoj ćete Mercedes-Benz pripremiti za najljepša godišnja doba. Ispitujemo kočnice i svjetla, provjeravamo razinu ulja i sve komponente relevantne za sigurnost tako da u potpunosti možete uživati u ljetu.

   

Za najbolji pogled ljeti - Popust 25%

SummerFit

Mercedes-Benz originalni SummerFit koncentrat za pranje brzo
i učinkovito skida prljavštinu s vjetrobrana

Mercedes-Benz metlice brisača - Popust do 25%

Mercedes-Benz metlice brisača

Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice proljetne kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je dobro vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.

Originalni Mercedes-Benz tepisi - Popust do 20%

Originalni Mercedes-Benz tepisi

Originalni Mercedes-Benz tepisi precizno su prilagođeni dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela.

Čišćenje unutrašnjosti vozila - Popust 10%

Čišćenje unutrašnjosti vozila

Čistoća je pola zdravlja. Koristite MB Quick & Clean u kabini ili vani. MB Quick & Clean pomoći će vam da interijer vašeg vozila zablista u novom sjaju.

Dezinfekcija klima uređaja - Popust 20%

Dezinfekcija klima uređaja

Udahnite proljeće punim plućima. Naši servisni djelatnici školovani su za brzo i učinkovito dezinficiranje klima uređaja jer se samo ispravnim čišćenjem i dezinfekcijom uklanjaju štetne bakterije i gljivice. Osim toga, koristimo originalno Mercedes-Benz sredstvo za dezinfekciju uređaja jer nema do mirisa svježe očišćenog prostora ili do originalnog mirisa automobila.

Zamjena filtera klime - Popust 25%

Zamjena filtera klime

Gdje se osobe s alergijama osjećaju najudobnije? Unutar Mercedes-Benz vozila. Zahvaljujući originalnom Mercedes-Benz filteru interijera koji je autoriziran od ECARF-a.

Originalno Mercedes-Benz motorno ulje

Originalno Mercedes-Benz motorno ulje

Tim stručnjaka iz Daimlera AG uspješno je primijenio sva  svoja znanja, iskustvo i znanstvena dostignuća tijekom  razvoja ovog motornog ulja koje zadovoljava najviše  standarde kvalitete i idealno je prilagođeno tehničkim značajkama Mercedes-Benz motora.

Nudimo Vam i originalne dodatke - Popust 10%

Originalna Mercedes-Benz dodatna oprema

Originalna Mercedes-Benz dodatna oprema s popustom od 10%.

Mobilo. Ostanite u pokretu.

Mobilo. Ostanite u pokretu.

U slučaju kvara, nesreće, manje nezgode ili vandalizma naši će Vam stručnjaci omogućiti mobilnost diljem Europe. Osigurat ćemo Vam pomoć na licu mjesta, zamjensko vozilo ili prijevoz zrakoplovom. Ako biste radije opušteno sačekali popravak svog vozila, rado ćemo Vam platiti smještaj u hotelu.

MobiloVan. Jedan tim za bezgraničnu mobilnost.

MobiloVan.

Besplatna pomoć na cesti u cijeloj Europi. Brza pomoć na cesti uz Mercedes-Benz kvalitetu. Gdje god postoji cesta, u slučaju nezgode naša pomoć je u blizini.  Da vaš uspješan posao ne bi trpio, omogućit ćemo vam nastavak vožnje u najkraćem mogućem roku.

Nova ponuda iz "Collection 2020" kataloga - Popust 10%

Nova ponuda iz "Collection 2020" kataloga

Opušteno susreće chic. Elegancija sport. Posao slobodno vrijeme. Mercedes-Benz Collection spaja eleganciju svojstvenu našim vozilima s krajnje sportskim stilom. Za sve one koji se više ne moraju dokazivati. I pokazati najbolje od onog što život čini lijepim: naglašenu opuštenost.

Mercedes-Benz servisni paketi

Mercedes-Benz Originalni servisni paketi

Razumno je provjeriti neke vitalne detalje kako biste mirno nastavili uživati u vožnji svog omiljenog Mercedes-Benz automobila. Sada povoljno možete zamijeniti motorno ulje i filter, filtere goriva, kabine i zraka. Jer baš kao ni vi, ni mi od Mercedes-Benz vozila ne očekujemo ništa manje od pouzdanosti i dugovječnosti.

Saznajte više